Home
Welcome Guest! You can not login or register.
Options
Go to last post Go to first unread
herbertsparks  
#1 Posted : Friday, September 4, 2020 12:04:59 PM(UTC)
herbertsparks

Rank: Newbie

Joined: 5/31/2020(UTC)
Posts: 2

my day trades are importing correctly but my swing trades dont it shows a P/L of $0.00 on the swing trades ...and yes i tried to manually enter the purchase and sale prices and such and still nogo...
Sponsor

TraderMichael  
#2 Posted : Saturday, September 12, 2020 2:14:26 PM(UTC)
TraderMichael

Rank: Administration

Joined: 5/29/2018(UTC)
Posts: 117
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
What do your date filters look like?
herbertsparks  
#3 Posted : Tuesday, September 15, 2020 12:03:45 PM(UTC)
herbertsparks

Rank: Newbie

Joined: 5/31/2020(UTC)
Posts: 2

i got it figured out ...i went back 10 days after deleting the swing trades that wasnt correct and reloaded up to present day ...bam it worked
TraderMichael  
#4 Posted : Wednesday, September 16, 2020 3:31:47 PM(UTC)
TraderMichael

Rank: Administration

Joined: 5/29/2018(UTC)
Posts: 117
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 10 time(s) in 9 post(s)
That’s excellent! Glad you got it lined out :)
Users browsing this topic
Similar Topics
Unable to import from TOS (Bug Reports)
by ldanBA 4/7/2020 6:11:34 PM(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error


Follow Us on Social Media
YouTube - FaceBook - Twitter - Instagram - LinkedIn